Over Ons

Over Ons 2018-01-17T08:44:29+00:00

Wij zijn een jonge en enthousiaste onderneming, gevestigd in Vosselaar-België met als specialisatie de wegenbouw, met name de afwerking hiervan. Een wegdek is immers pas helemaal afgewerkt als de voegen van de geplaatste betonstraatstenen, natuursteen, kasseien, etc. op een professionele wijze zijn geplaatst en waardoor een langdurig gebruik van het oppervlak probleemloos is gegarandeerd.

Sinds jaren hebben wij voor zowel de overheid maar ook voor de particuliere zorg gedragen voor de juiste afwerking met de beste producten en mogen wij trots zijn op onze resultaten.

Op grond van onze kennis en de door ons behaalde resultaten zijn wij benaderd door de producent van speciale voegmortels van Pflastermeister in Oostenrijk die deze producten onder de meest strenge condities en onder extreme weersomstandigheden met veel succes toepassen en toegepast hebben.

Omdat wegen (en openbare wegen) niet uitsluitend bestaan uit betonstraatstenen, natuursteen, klinkers of kasseien, maar ook uit asfalt en wij hierover vele vragen ontvangen, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de producent Road Repair uit Spelle (Duitsland). Deze firma beschikt niet alleen over een zeer uitgebreid assortiment reparatieasfalt producten, maar ook over een zeer groot machinepark waarmee grote oppervlakten in recordtempo en op deskundige wijze kunnen worden uitgevoerd.

Onze firma, Van Beers Projects bvba, leveren onze producten uit voorraad vanaf ons magazijn in de regio Antwerpen of u kunt deze ook afhalen na ontvangst van onze magazijnbon.

Ons werkterrein bevat de regio’s Belgie/Zuid-Nederland en Luxemburg.

Wenst u meer informatie/prijsofferte over onze producten en/of diensten dan vragen wij u om via het contactformulier op onze website contact met ons op te nemen of via de salesdienst voor op onderstaande mailadressen:

tony@vanbeers-p.eu

sales@vanbeers-p.eu